تعمیر کارت گرافیک لپ تاپ

با پیشرفت تکنولوژی و توسعه فناوری پردازش تصویر، نوع کارت گرافیک و سرعت پردازش آن اهمیت ویژه ای برای برخی از کاربران، به ویژه فعالان حوزه های گرافیک، طراحی و گیم یافته است. به طور کلی عملکرد کارت گرافیک را می‌توان دریافت اطلاعات دیجیتال و تبدیل آن‌ها به شکلی دانست که در یک کامپیوتر برای انسان قابل مشاهده باشند. چنین تبدیلی با تغییر اطلاعات دیجیتال به اطلاعات آنالوگ صورت می‌پذیرد.

 

بد نیست بدانیم که اطلاعات تغییر یافته در یک لپ‌تاپ، همواره به صورت دیجیتال باقی خواهند ماند زیرا نمایش اطلاعات در لپ‌تاپ‌ها همواره بصورت دیجیتال است. در هر حال، در صورت پردازش های سنگین و استفاده های طولانی مدت از لپ تاپ، بروز خرابی در کارت گرافیک لپ تاپ نیز–همچون سایر بخش های لپ تاپ- اتفاق می افتد و کارتهای گرافیک نیازمند تعمیر می شوند.

 

تعمیر کارت گرافیک لپ تاپ یکی دیگر از خدمات تخصصی ارائه شده در مرکز تعمیرات نوت بوک سامسونگ است که با استفاده از پیشرفته ترین تجهیزات این حوزه و به دست تیمی از زبده ترین کارشناسان انجام می پذیرد. شما کاربران گرامی در صورت مواجهه با هر گونه اختلال و ناکارآمدی در این بخش از دستگاه خویش می توانید به نمایندگی تعمیر کارت گرافیک لپ تاپ مراجعه کرده و سرویس های مورد نیاز را دریافت نمایید.

 

عیب یابی و تعمیر کارت گرافیک لپ تاپ نشانه های خرابی کارت گرافیک

نشانه های خرابی کارت گرافیک را به طور خلاصه می توان در موارد زیر جمع بندی کرد:

 

با وجود روشن بودن لپ تاپ تصویری بر روی مانیتور خود نمی بینید در این صورت احتمالاً اشکال دستگاه مربوط به کارت گرافیک آن است و می بایست سرویس های مرتبط با تعمیر کارت گرافیک لپ تاپ بر روی دستگاه اِعمال گردد.

وجود خطوط راه راه عمودی از بالا به پایین حاکی از احتمال آسیب دیدگی کارت گرافیک است.

در صورتی که پس از بالا آمدن صفحه ی حاوی آرم ویندوز، صفحه مانیتور شما خاموش می شود به احتمال زیاد یکی از قطعات الکترونیکی مرتبط با کارت گرافیک شما آسیب دیده است.

در صورتی که با اجرای کارهای سنگین توسط لپ تاپ (نظیر اجرای برنامه ها و یا بازی هایی با گرافیک بالا) تصویر ارائه شده توسط لپ تاپ کند و بی کیفیت شود احتمالا مشکلی در سیستم خنک کننده کارت گرافیک به وجود آمده است.

موارد بالا همگی می تواند نشانه ای دال بر خرابی کارت گرافیک باشد لیکن در خیلی موارد نیز مشکل از کارت گرافیک نیست و اشکال ایجاد شده می تواند از منبع تغذیه و یا مادربرد لپ تاپ باشد که اجازه انتقال تصویر را به کارت گرافیک نمی دهد. جهت عیب یابی صحیح دستگاه خویش می توانید به پارت تخصصی تعمیر کارت گرافیک تعمیر کارت گرافیک لپ تاپ واقع در نمایندگی تعمیرات نوت بوک مراجعه نمایید.

تعمیر گرافیک تونب (TONB) , تعمیر بایوستار (Biostar) , تعمیر ای وی جی ای (EVGA) , تعمیر کارت گرافیک گیگاترون(Gigatron) , تعمیر فاکسکان (Foxconn) , تعمیر گرافیک آلباترون (Albatron) , تعمیر کارت گرافیک اکستروم (axtrom) , تعمیر گرافیک اکسپرت ویژن(Expert Vision) , تعمیر کارت گرافیک (Point Of View) , تعمیر کارت گرافیک پاسکال (PASCAL) , تعمیر کارت گرافیک ایلایت(Elite) , تعمیر کارت گرافیک کلاب (CLUB) , تعمیر کارت گرافیک گیگابایت (GigaByte) , تعمیر گرافیک اسوس (ASUS) , تعمیر ایکس اف ایکس (XFX) , تعمیر کارت گرافیک ام اس آی (MSI) , تعمیر گرافیک زوتاک (Zotac) , تعمیر کارت لید تک (Leadtek) , تعمیر گرافیک پیکسل ویو (Pixelview) , تعمیر کارت گرافیک سویو (Soyo) ,تعمیر فونیکس (Phoenix) , تعمیر اسپارکل (SPARKLE) , تعمیر اچ آی اس (HIS) , تعمیر ساپ فایر ( sapphire) , تعمیر سوزوکی(SUZUKI) , تعمیر اکسپرت ویژن (XPERTVISION) , تعمیر گرافیک کلاب (CLUB) , تعمیر گرافیک پاور کالر(powercolor)

 

اشکالات رایج کارت گرافیک لپ تاپ

در این بخش به معرفی برخی از اشکالات رایج در کارت گرافیک که توسط کارشناسان مرکز تعمیر کارت گرافیک لپ تاپ استخراج گشته‌اند، می‌پردازیم:

 

تعمیر کارت گرافیک لپ تاپ به دلیل مشکل روشن نشدن دستگاه پس از نصب کارت گرافیک:

این مشکل زمانی رخ می‌دهد که کارت گرافیک بر روی سیستم نصب گردد. مشکل ایجاده شده سبب خاموش ماندن سیستم و قطع و وصلی فن موجود بر روی سیستم می‌گردد. بدین معنی که احتمالاً پس از نصب کارت گرافیک، لپ تاپ روشن نگردد و فن پس از یک لحظه چرخش، از کار بایستد.

 

در صورتی‌که لپ تاپ با نصب کارت گرافیک برروی مادربرد، روشن نشده اما با برداشتن کارت گرافیک روشن گردد، می‌بایست احتمال وجود یک اتصال در کارت گرافیک را در نظر آورد؛ بطور کلی هرگاه در بخشی از قطعات سخت افزاری اتصالی بوجود آید، پاور برق مادربرد را قطع خواهد.

 

جهت حل این مشکل و تعمیر کارت گرافیک لپ تاپ با دقت بورد را چک نمایید تا در صورت وجود اتصالی و زخمی شدن بورد، نسبت به رفع آن اقدام نمایید. در صورتی که چنین مشکلی برر روی برد وجود نداشت، احتمالاً مشکل ایجاد شده ناشی از ماسفت‌های گرافیک باشد زیرا با سوختن هرکدام از این ماسفت‌ها یک اتصالی در کارت گرافیک ایجاد می‌شود. در این صورت (یعنی در صورتی که مشکل مربوط به ماسفت‌ها باشد) می‌بایست نسبت به تعویض آن‌ها اقدام نمایید. جهت تعویض ماسفت‌ها اقدامات زیر را عملی نمایید:

 

تمام ماسفت های کارت گرافیک را با استفاده از هویه‌ی هوای گرم (هیتر) خارج نمایید. پس از این کار تمامی ماسفت‌های خارج شده را به شیوه‌ی زیر تست نمایید و از عملکرد صحیح آن‌ها اطمینان حاصل کنید:

 

ابتدا مولتی متر را برروی رنج تست دیود (بازر) قرار دهید.

پراب قرمز را بر پایه فی بالای ماسفت (پایه میانی ماسفت) قرار داده و پراب مشکی را روی پایه سمت راست قرار دهید. در این حالت در صورتی که صدای بوق شنیده شود و یا عددی بین ۳۵۰ الی ۶۵۰ نشان داده شود متوجه می‌شویم که ماسفت سوخته است.

پراب مشکی را برروی پایه سمت چپ قرار دهید دراینصورت نباید هیچ عددی نشان داده شود (صدای بوق هم شنیده نشود) که در اینصورت ماسفت سالم است.

با همین شیوه تمامی ماسفت‌ها را تست کنید و در نهایت ماسفت‌های معیوب را شناسایی و با یک ماسفت سالم تعویض کنید.

منبع:تعمیر کارت گرافیک لپ تاپ



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

صنايع دستي اصفهان | خريد ميناکاري اصفهان | هداياي تبليغاتي فروشگاه مدروز معرفی انواع پکیج و راداتور شهر ما 1813 دنیای تصویر عکس پروفایل شرکت ایزوگام دو دل اگه دل باشه انتخابات